padi

Hihi nu har jag beställt en ipad. Håller tummarna för att den kommer innan den 4e januari. 

Jul är kul

 
Nu är jag i Gävle, och här är det så förbaskat mycket snö. OCH DET ÄR SÅ HIMLA BRA!! 
För er som inte läst min facebookpost, då höll vi på att missa vårt anslutande tåg igår från Arlanda, bara för att det finns vissa väldigt naiva och trögfattade människor (i skåne) som man borde så i huvudet med en istapp för att få dem att fatta att när det är kallt så fryser saker till is, och när det snöar SÅ MÅSTE MAN PLOGA FÖR I HELA FRIDENS NAMN. Jag vet att min frustration tagit form i ord här förut, men det är sanslöst. 
 
Har för första gången på en månad kunnat andas ut och inte behövt stressa, vilket är stressigt i sig då jag inte vet vad jag ska ha panik över. Så då har jag feber istället, och bakar saffransmacarons med min syster, och sätter upp granen som har färgkombinationer som är omöjliga att förstå (ja, vi har en plastgran, som är från NK dessutom, så himla typiskt familjen lindgren). 
 
Jul kommer bli kul, jag ska vara jultomte och komma indansandes till Gagnam Style, så himla ballt. Sedan längtar jag tills jag får vara heltknäpp i hela huvudet med Lovisa nästa vecka.
 
 

Slutet

Har precis skrivt klart tentan i macroeconomics, snopptenta. Snopp snopp snopp. Är totalt förberedd på en omtenta i sommar, fint avslut på denna termin! Men framför mig har jag en kaotisk lägenhet som ska tömmas, typ ikväll, och ett flyg som går 07:45 imorgon från Sturup. Sedan jul med familjen, nyår och Lovisas lägenhet, OCH SEDAN SÅ FLYTTAR JAG TILL PARIS OCH AU REVOIR OUI OUI OUI! Har fortfarande inte riktigt löst problemet med 23 kilo i väskan, men det orkar jag inte ta nu. Nu ska jag städa en lägenhet och vänta på att förkylningen bryter ut, precis som den alltid brukar göra efter jag skrivit en tenta. Eftertentaförkylningen.