Pepparkakskalender

 
Hela jag och mitt kök luktar pepparkaka, och jag har glasyr i håret och över halva tröjan. Men fint blev det!
 

peppar

Nu har jag hitills sålt tre pannband!! Otroligt. Har hitills stickat 6 st på två dagar och är helt lyrisk över den glittriga tråden. Måste visa en bild snart. Svar till min syster: jag ska låna rundstickor av en kompis och prova sticka en mössa, i så fall vet jag vad du vill ha i julklapp! Om inte mössan blir bra får du ett glittrigt pannband.
Någon som vill beställa och ge bort till mamma, mormor, farfar?!! JÄTTEBILLIGT JAG LOVAR! Älskar att se pengar växa. Det var nog min undermedvetna girighet som sa åt mig att läsa ekonomi. Fast det är ju inte sådan ekonomi som jag tycker är kul och som får mina nackhår att resa sig, åh det är nationalekonomi. Räntor, penningpolitik, räntor. Åh jag älskar räntor. 
 
Något annat jag älskar är pepparkakor, och ikväll ska jag göra en pepparkakskalender. På så sätt får jag äta minst en pepparkaka per dag, och bygga på min snällhet. 
 
Idag ska jag äntligen köpa en ny tandborste. Och peppar, har varit utan peppar i två veckor nu.

beginning of the beginning

Alltså jag är imponerad att någon ens klickar in sig på bloggen då jag inte har skrivit på evigheters evigheter. Jag har inte vetat vad jag ska skriva om. För vem vill läsa om hur många kapitel jag läst i ekonometriboken, att min tandborste behöver bytas ut, vilken färg mina nya trosor har eller hur många stearinljus jag gör av med på en vecka. Men så hade jag ett samtal med min psykolog, Lovisa, som vet hur man löser alla problem, och hon ville mer än gärna läsa om allt som inte är så viktigt. En bra del i min lärandeprocess tydligen. 
 
Så idag skulle jag varit i skolan klockan 9, men var inte där förrän 20 över. Jag har en inbyggd akademisk kvart i kroppen. Eller snarare då 20 min. Vi håller på med ett arbete om structural business cycles, otroligt facinerande. Jag störde mig i ingefär en halvtimme på utbytesstudenten som satt bakom mig i datorsalen som inte vill stänga av ljudet på sin telefon, och som satt och smsade med knappljudet PÅ EN VÄLDIGT HÖG LJUDNIVÅ. Trodde jag skulle kasta min matlåda i huvudet på honom. Sedan fick jag själv väldigt ont i huvudet och åkte hem när vi var klara. Eller jag åkte och köpte en massa garn först, och fick tipset om att sticka in en guldtråd så att mina stickverk glittrar. Lovisa, ditt pannband är nu färdigt och jag måste säga att det är nog det finaste pannbandet jag skapat. Men det roligaste är att jag har för 50 kr nu fått beställningar på pannband. Jag skulle kunna konstruera en helt egen business cycle och en pannbandsindustri. 
 
Vill någon beställa ett pannband av mig så varsågod. 
 
 
Här har ni några exempel. Kom ihåg att de även finns tillgängliga med instickad guldtråd. 
 
Snart ska jag iväg på styrelsemöte i Tamamhuset, efter det hem till Alex och ta över hans tvspel. 
Fortsättning följer definitivt.