Tårtor

Har just nu fruktandsvärda cravings efter att baka. En tårta. Eller muffins. Eller nåt kladdigt. Men jag vill slå på stort. Tror det beror på mitt inte så varierande matintag. Jag vill verkligen tugga på nåt. 
 
Men så gick jag in på den här bloggen, http://call-me-cupcake.blogspot.se/ och dog lite. Mitt bakhjärta fick hjärtstillestånd och mina dekorationskunskaper inser jag nu är icke-existerande. Så nu har jag beställt hem en 15 cm springform. Så jag kan baka HÖGA tårtor. Jag som inte ens har en kavel här hemma. Entusiasmen fick mig, igen. 
 
Den här nivån ligger jag på just nu. Vet inte riktigt om jag ska sikta så högt som jag precis gjorde genom att beställa hem en tårtform. 
 

Aldrig mer

I förra inlägget tyckte jag mest bara det var kul att jag dreglade på mig själv. Det var innan bedövningen hade släppt. Fy i helsike vilken misär det var. Låg och spottade blod i mina fina Höganäs-soppskålar, hade torkat blod i mungipan och var vit som ett spöke. Hade Alex hittat mig när jag somnat efter värktabletterna hade han förmodligen trott jag var död.

Nu äter jag soppa och yoghurt. Gärna genom sugrör. Är så himla sugen på nåt knaprigt.

Aldrig mer.

.

Sitter med en tuss i käften och en visdomstand mindre. ajajajajajajajajaj.
Är bedövad på ena sidan så jag märker inte när jag dreglar på mig själv. 
 
Perfekt anledning att se på serier hela dagen istället för att tentaplugga.