Snart är det jul

Hej bloggen. De senaste veckorna har det hänt så mycket att jag går runt i konstant förvirring. Stoppar knäckebrödet i kylskåpet och glömmer vilken dag det är. Men tvivla icke, för jag har fått jobb! (Nu kommer en skrytbit). Jag har fått ett extrajobb på Danske Bank i Malmö i ett kontor som jag skulle vilja bo i. Tyvärr är boendefrågan inte på tapeten så jag ska istället få börja med att stå i receptionen, ta emot kunder, ställa iordning konferensrum, ha kavaj och ska senare gå vidare till kundtjänst! Hurra! Det var tydligen rekordmånga sökande till detta jobb, närmare 1000, och så fick jag och en annan kille jobbet. SÅ SJUKT STOLT JAG ÄR! Har väntat på ett extrajobb på bank i tre år. Fantastiskt. Bättre julklapp kunde jag inte få. 

Förutom jobb så pluggar jag alldeles för mycket. Dock i kombination av vin och ost. 

Himla bra för uppsatsinspiration.

Förutom det så har jag varit på julkonsert i universitetsaulan, där skulle jag också kunna tänka mig att bo.


Har ätit hummer och firat Alex födelsedag! 

Bakat julgodis med mina fina ekonomer. 


Nu är det bara uppsats nr. 2 som ska in imorgon, samt att skriva på arbetskontrakt på torsdag innan vi åker uppåt klockan 14:23 samma dag. 

Hurra!  

WIHOOOOOOOOO

JAG FICK JOBBET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG FICK JOBBET!!!!!!!!!
JAG FICK JOBBET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

Stick

Är åter igång med årets stickning av pannband. Har dessutom utökat mitt sortiment, flätstickning, hurra! 100 kr, någon? 


Idag har det varit julmarknad i kyrkan och jag har varit pysselledare och lekt med en och annan lastbil. Lite lagomt till marknaden fick vi en decimeter snö ovh snöstorm, hurra! Om Sven ändå ska härja kan han ju komma med lite snö. 


Nu är det finare julstämning i Lund! I skrivandets stund står jag dessutom och vaktar vår lingonfudge på spisen. Imorgon är det kalas för Alex och vi tänker ha ett storartat fikabord.