Non je ne veux pas faire mes devoirs

Jag har noll pluggmotivation just nu. Extremt lite motivation. Jag vill bara turista och inte gå i skolan. Jag fick muta mig själv med en massa saker bara för att göra klart läxan. Vilket var döden, varje vecka i franskan vill vår lärare att vi ska skriva en mindre uppsats. Hon ökar dessutom raderna och sidorna för varje vecka. Vet inte riktigt om hon någonsin kommer förstå innehållet i veckans uppsats då jag ordbajsade som aldrig förr. 
 
Dessutom har hon planerat in ett test på torsdag, som om en tvåsidorsuppsats på franska inte var nog! Nu ska vi lära oss franska ministrar med extremlånga titlar, och löjliga. Så istället för att plugga ligger jag på läxan istället. Tänker att det kanske kan gå in i huvudet lättare då. 
 
 

gayklubb

Jag kan bara meddela att jag överlevde gayklubben och kom hem klockan 6 med första metron igårmorse. Det var väldigt mycket gay och väldigt många snygga killar - som var gay. Lite av en sorgsen historia för tjejerna. Vi köade i över en timme i en extrem kyla och väl framme vid entrén så blev man insläppt beroende på om man var snygg - såg gay ut (det kanske inte är ett särskilt PK-uttryck men jag väljer att använda det ändå) - eller var extremt wacko-stylad. Jag kom nog in för att min killkompis var snygg. Vakten mumlade på franska: ja, ja han var snygg. Väl där inne så stod vi säkert i 30 min kö för att få hänga in våra ytterkläder, 20 min i toalettkö och sedan fick vi äntligen dansa! Jag kollade mest på alla spejsade människor och granskade hela fenomenet med gayklubb. DET VAR VÄLDIGT ROLIGT! 
 
Sedan köade vi åter igen i säkert 40 min för att hämta jackorna och promenerade i 40 min till Chatelet för att köpa pommes frites och sedan tog vi 05:40 metron hem. 
 
 
 
 

Flash cocotte

Tackar Frida för en superkväll i Montmartre igår då damen fyllde år. Ikväll fyller en annan vän år och det innebär gayklubb. Jag ska alltså på min första gayklubb!! Jag är lite sprallig.

Liknande inlägg