Un démagogue

HEJ! Jag vet att bloggandet just nu är un peu mal, men livet är i full gång och skolan är un peu bizarre. Men fick i alla fall goda nyheter angående min ekonometritenta som gjordes för 6 veckor sedan. Nationalekonomiska institutionen är ju en hejare på det här med att vara i tid. I alla fall så blev det ett B! Vilket jag är väldigt nöjd över då halva pluggtiden spenderades med en croissant i munnen, och vi alla vet ju hur jag blir när jag äter - väldigt fokuserad på mat. 
 
Den här veckan har jag även skrivit en tvåsidorsuppsats i franska, helt i onödan. Jajamän. Jag fattade aldrig instruktionerna, som var en fem rader sammanfattning av en video om problemen i förorterna. Så jag skrev en hel utläggning om varför folk har en attityd mot samhället när man är fattig böaböaböaböaökfjgjrpjl på franska. Min lärare blev sjukt imponerad. 
 
En sak jag saknar med Sverige är mina mjukisbyxor. Jag tänkte att de tog för stor plats i resväskan, och lämnade dem hemma. Så vad gör man när man bara tog med sina korta springbyxor? 
 
 
Man drar på sig pyjamastightsen med muffins! Kan bara tillägga att det också är Fashion Week här i Paris. Hade jag gjort detta i Sverige hade jag nog blivit påhoppad för att jag kanske kränkt någons integritet, råkat vara rasistisk, inte varit så PK, förolämpat julafton osv. Men livet i pyjamastights utanför lägenheten är en gudomlig sällsynt frihet. 
1 Mamma:

skriven

Pyjamas tights med muffins är den nya trenden i Paris! Det ser bra ut. Bär den med attityd.

Kommentera här: