Fantastiskt

Om ni undrar vad jag har gjort den senast veckan så har det varit ingenting. Så himla dumt det här med förkylningar och skit. Har i alla fall sett säkert sju serier och snorat bort tre toarullar. Men i förrgår fick jag nog och åkte till en Haute Couture-utställnig i Hotel de Ville. Fantastiskt! Så otroligt vackra klänningar ända från slutet av 1800-talet. Igår åkte jag och Giuli till Palais de Tokyo och gick på en utställning om Chanel no. 5. Även den helt fantastisk! Har en lista med museum och utställningar jag ska pricka av innan jag åker hem om två veckor, så Lovisa bered dig på kulturchock. 
 
Igår blev jag och Giuli även fotade av en spansk street styleblogg. Haha så himla lustigt. Min MK fick dessutom en close up, det förtjänade den minsann. Vi gick sedan på premiären av The Great Gatsby, som var fantastisk. Det är mycket som faller inom kategorin fantastiskt just nu, kanske för att det mest stimulerande de senaste dagarna har varit min väg från sängen till toaletten. Inte så mycket att se däremellan.
 
Något annat som är fantastiskt är att jag ska bo hos Lovisa i några veckor i sommar! Varför? DÄRFÖR HON NUMERA ÄR MIN CHEF PÅ BURGER KING!!!! 
 
 
1 Lovisa:

skriven

J'aime kulturchock! Det blir kanonbra! Åhåhåhå, nu ska jag rensa ur en garderob och halva badrumsskåpet och fixa en sovplats OCH så har jag just uppfunnit en trapp ut genom köksfönstret till solen, jag kände mig lite ensam att sitta på det väldigt stora förrådstaket alldeles ensam och dricka morgonkaffe, MEN NU SLIPPER JAG! Fantastiskt! :D

2 samma:

skriven

Tråkigt att du varit snorig, förresten. Bless you.

Kommentera här: