oui oui

De senaste dagarna har skildrats av middagar, bio, museum och shopping med vänner. Jag är äntligen frisk, snorar en aning men annars mår jag bra och är glad. Har varit på internationellt knytkalas där jag gjorde en svensk jordgubbstårta, fick äta köttbullar, spanska empanadas och kinesisk wok! Igår var jag på Invalides och såg Napoleons grav. Snacka om storhetsvansinne, både han och graven. Gick senare på bio med vänner och såg Hannah Arendth. Definitivt ett måste för alla smygfilosofer samt bara en väldigt allmänbildande film om filosofi och andra världskriget. Filmen var mestadels på tyska, med fransk undertext vilket jag verkligen inte var beredd på. Men jag överraskade mig själv med att förstå i princip allt, på franska såklart, tyska kan jag inget om.
 
På kvällen träffade jag Frida, en av två vapendragare jag haft sedan bebisben. (Ida vi saknade dig!!) Vi lagade middag, drack vin, skämtade om varandras familjer och tittade tillbaka på våra glory days med hemmagjorda videor och tältning ute på gården.
 
Om en timme kommer Lovisa hit! Detta blir vår andra gång i Paris och jag är så föväntansfull och rastlös att jag bara går runt och äter choklad.
 

Kommentera här: