Paris Paris

Nu återstår det endast två veckor av min Parisvistelse. Väldigt sorgligt på många sätt och vis, men ändå väldigt skönt. Det bästa med att komma hem till Sverige är nog alla svenska bakterier. Här drar jag på mig tonvis med nya bakterier som bara gör mig sjuk. Metron är ju rena rama döden om man har ett dåligt immunförsvar. Så med sjukdomar, allergi, troligtvis en liten matförgiftning, höftont, inflammerad käke ser jag fram emot den svenska bakteriekulturen. 
 
Något annat är tvättmaskinerna. Tack och lov behöver jag inte betala 3 euro PER MASKIN. Jag behöver heller inte uppleva kortslutning så att kläderna ligger och badar i smutsvatten en timme senare, i maskinen. Jag behöver heller inte hänga upp mina underkläder på elementet och dra på högsta värmen och uppleva en bastu i mitt rum. Eftersom jag inte längre har kvar några mynt och inte har några rena underkläder så kan ni ju räkna ut själva hur min situation ser ut just nu. 
 
Men jag kommer sakna alla fina museum, maten, matbutikerna, boulangerierna. Det mesta, eftersom euron är billig just nu så gör man kap på i princip allt. På onsdag kommer Lovisa och ikväll fixade jag biljetter till Disneyland.
 
Om två veckor åker jag hem, stannar två veckor i Lund, åker upp till Gävle en vecka, åker vidare till Övik i sex veckor för att jobba och bo hos min kaka, åker ner till Gävle i två dagar, åker vidare TILL FILIPPINERNA I TRE VECKOR OCH GÅR PÅ BAL OCH HÄLSAR PÅ KUSINER, åker till Gävle en dag och hämtar resten av bagaget, åker ner till Lund. Phew. 
 
 

Kommentera här: