Såpa

Har då blivit med vattenkokare. Jag vet att Lovisa Östman håller på att sätta kaffet i halsen, but that is the truth and nothing but the truth. Mamma och pappa, ni kan titta bort nu. Jag har även blivit med skurmopp! Det innebär att mitt golv har levt med oidentifierbara fläckar under bordet (misstänkt rödvin) i ungefär ett år. Men nu doftar lägenheten grumme citronsåpa och livet är åter i sin ordning. Någonting jag inte blivit med är skor, soppåsar, shampo, mixer, kylskåpsmagneter och ett ipadfodral. Har gått på stan både i Malmö och i Lund nu två helger och det enda jag hittade var nya temuggar, som inte alls var särskilt prioriterat. 
 
Nu ska jag laga dumplings och sedan bege mig till Alex för att spela tvspel. 

Master in business and economics

Har haft och har en sådan fullspäckad veckan framför mig, att jag nu ber om ursäkt för eventuellt uteblivna sms, svar på facebook eller bara att jag är allmänt trög. Masterkurser inom mikroekonomi och ekonometri har extremt hög densitet och säger inte mycket med varken sitt namn eller sitt innehåll. Blir glad när jag lyckas lösa ett litet, litet mattetal och lyckas härleda ett namn på en teori till en föreläsning. Master är köttigt. Men ändå spännande att jag redan har läst i tre år! Master är coolt. 
 
Har inte så mycket att uppdatera om för tillfället då jag knappt har koll på saker och ting. Men i helgen ska jag i alla fall köpa en vattenkokare. Börjar bli extremt frustrerande när jag både vill koka ägg och te på morgonen och bara har en kastrull. Har gjort gröt i stekpannan de senaste tre veckorna. 

Veckan som varit

Första riktiga skolveckan är nu snart över och åh livet är roligt. 
 
Måndagen började med radioprat. Jag har alltså pratat i P4 Skåne, så himla knäppt och så förbaskat nervöst. Jag och Alicia åkte till Malmö för att prata i några minuter om bästa Tamam. Kuuuuul!
 
 
Sedan möblerade jag om sovrummet. Det här är ju absolut inte den bästa bilden, men det är den första. En vacker dag ska ni få en ordentlig introduktion till lägenheten. Men den dagen är inte idag. Ni kan få se en del av vardagsrummet i mysbelysning.
 
 
 
Sedan har jag varit på återförening med alla ekonomitjejer som varit iväg på utbytestermin hit och dit! Här med fina Julia på Västgöta nation. Den enda bilden där jag inte sitter med öppen mun eller ser arg ut. Billiga och supergoda drinkar!
 
 
Sedan har jag, Alex och hans arbetskamrat och partner plockat svamp i strålande sol och fästingar. Fick en massa svamp, som senare inte alls visade sig vara trattkantareller. Så vi fick slänga bort allt när vi kom hem. 
 
 
Har även legat ute i solen idag med halva kyrkoförsamlingen samt sprungit 2 x 400 meter för att samla in pengar till utbyggnad av kyrkan! Min pengasponsor var Alex. Har också lekt med småbarn som trycker in färdigtuggade tunnbrödmackor i munnen när man minst anar det, bjuder på saft och häller allt i knät.
 
Avslutade veckan med att laga middag åt finaste Katti och Bella, prata ikapp oss ett alldeles för långt avbrott och äta oss gravida på Kattis choklad cheesecake. Bra avslut. 
 
Imorgon börjar veckan med en 08-mattelektion. Godnatt!