Veckan som varit

Första riktiga skolveckan är nu snart över och åh livet är roligt. 
 
Måndagen började med radioprat. Jag har alltså pratat i P4 Skåne, så himla knäppt och så förbaskat nervöst. Jag och Alicia åkte till Malmö för att prata i några minuter om bästa Tamam. Kuuuuul!
 
 
Sedan möblerade jag om sovrummet. Det här är ju absolut inte den bästa bilden, men det är den första. En vacker dag ska ni få en ordentlig introduktion till lägenheten. Men den dagen är inte idag. Ni kan få se en del av vardagsrummet i mysbelysning.
 
 
 
Sedan har jag varit på återförening med alla ekonomitjejer som varit iväg på utbytestermin hit och dit! Här med fina Julia på Västgöta nation. Den enda bilden där jag inte sitter med öppen mun eller ser arg ut. Billiga och supergoda drinkar!
 
 
Sedan har jag, Alex och hans arbetskamrat och partner plockat svamp i strålande sol och fästingar. Fick en massa svamp, som senare inte alls visade sig vara trattkantareller. Så vi fick slänga bort allt när vi kom hem. 
 
 
Har även legat ute i solen idag med halva kyrkoförsamlingen samt sprungit 2 x 400 meter för att samla in pengar till utbyggnad av kyrkan! Min pengasponsor var Alex. Har också lekt med småbarn som trycker in färdigtuggade tunnbrödmackor i munnen när man minst anar det, bjuder på saft och häller allt i knät.
 
Avslutade veckan med att laga middag åt finaste Katti och Bella, prata ikapp oss ett alldeles för långt avbrott och äta oss gravida på Kattis choklad cheesecake. Bra avslut. 
 
Imorgon börjar veckan med en 08-mattelektion. Godnatt!
 
 
 
 
 

Kommentera här: