Hej hej

Om det är någon som glömt bort hur jag ser ut så är det här alltså jag, 22 år och 11 månader. Färdigutbildad civilekonom med inriktning nationalekonomi och franska om en månad. Jobbar extra på Danske Bank. Kan säga avgift på danska. Går till kyrkan och söndagspysslar med barnen. Paniktvättar när underkläderna är slut (som idag). Tycker om yoga och har precis lärt mig att göra en head stand(!!!!!!!). Bor sju minuter med cykel från skolan och 10 när kedjan hoppar. Älskar att äta kött hur mycket veggo jag än försöker vara. Tycker vansinnigt mycket om Grey's Anatomy. 
 
 
Ska spela alfapet med Alex nu. God natt och grattis till farfar!
 

Söndagsskola

Igår höll jag i en kaotisk men fantastisk söndagsskola. Vi firade Palmsöndagen och jag och min kreativa hjärna bestämde oss för att pyssla ihop egna palmblad tillsammans med barnen som de skulle lägga framför altaret.
1. Katolska barn verkar älska glitter och paljetter i alla dess former.
2. Paljetterna hamnar oftast överallt istället för på pysslet.
3. Vissa barn verkar ha missat det här med att göra palmblad och gjorde istället kokosnötter...?????? ("Åh eh...jättefin kokosnöt, Jesus gillar också kokosnötter!")
4. Det här med instruktioner verkar vara krångligt. "Vi går i led och lägger våra pyssel framför prästen vid altaret, sedan ställer vi oss på sidan och väntar". 
4.1, Ingen går i led.
4.2, Barnen ger pysslet TILL prästen
4.3, Ingen ställer sig på sidan utan står kvar så att prästen får skyffla undan barn för att kunna ta emot bröd och vin som bärs fram av de sista barnen
 
Barn är underbara och vi gjorde de finaste palmbladen och kokosnötterna som någonsin skådats i pysselhistorien. Åh så jag tycker om mina söndagsskolebarn. 
 
Efter kyrkis skådade jag de första körsbärsträden i blom. Så. Fint. 
 
 

Vårtorka

Har vårtorka på vad jag ska skriva om. 
Skriver ju mest bara om yoga, men det finns just nu inte så mycket mer att tillägga förutom att jag halvsov under dagens morgonpass. Har rensat garderoben på kläder och skor och ska sälja bort på loppis tänkte jag! Läser en fantastisk bok som heter "Someone else's garden" som handlar om en indisk familj som lever ett väldigt traditionellt fattigt lantliv. Intressant, och lite hemskt. 
 
Skriver uppsats och äter matlådor. Längtar tills uppsatsen är klar, definitivt. Ska annars jobba onsdag och torsdag i Malmö, vara barnvakt, träffa Ameli, gå på bio och gå på annan yoga med yogimama Malene.
 
Nästa vecka är det påsk och fest för Alex, hurra! Ska äta så mycket ägg att Lovisa hade brutit ihop. 
Slut på struntstatus. 
 
 

Liknande inlägg