livet

Hej livet. 
Igår tog jag och Alex vår första vilodag från yogan. Den var dock välbehövd då jag upptäck säkert 30 nya muskler i min rygg som jag aldrig visste fanns tidigare. Men så somnade jag ändå med en glad tanke om att imorgon 05:45 ringer klockan och jag ska yoga igen! Jag somnade visserligen under djupavslappningen i en minut, men ack så skönt att somna dösvettig i ett varmt rum. 
 
På tal om livet så har jag en tenta på måndag och imorgon ska jag jobba. Enfin får jag åka till la banque. På tal om livet igen så drack jag Moët et Chandon i lördags framför brädspel. Ett ypperligt tillfälle för bubbel och så tokgott att om någon får för sig att köpa mig bubbel någon gång (typ när jag fyller år, eller tar min examen) så varsågod!
 
 

my love

Lovisa Östman. My first lady. Min trolovade. 
KAN VI SES SNART?
Jag vill diskutera Gandalf och sektionskläder, med mera. 

Indisk kycklingcurry

Godkväll. Fick ett spontanryck att laga indisk kycklingcurry med femton kryddor, chipatibröd och ris med 5 kryddor och russin! Vilket fantastiskt kvällsbestyr. Matchar dessutom maten med en klänning från indiska. 
 
Idag började dagen med 06:30 yoga, jag var en extremt sömnig yogi. Den fortsatte med framcentrifugerad apelsinjucie, en surdegsmacka med gréveost och korv och 2,5h bokföring i Tamamhuset. Därefter fortsatte den i en datasal med Harry Potter 2 på ljudbok och copy-paste i ytterligare två timmar. Sedan begav jag mig till Gunnesbo och lekte med en pluttis på 1,5 år. Jag är stolt barnvakt som har lärt honom att släppa ner skräp och löv i brunnar och det verkar vara hans favoritsyssla. Vi har ätit en clementin, som blev två då det är hans favorit. Vi lekte med vitlökar(!) som han tycker om att pillra med, tåg och kastade ner blomblad nerför trappen. Sedan att han säger ord på tyska gör ingenting, jag är så bra att gestikulera. Mitt i allt så ringer Celina och ber mig förklara reporäntan. Jag innehar många kunskaper, inte bara barnvaktning. 
 
Nu är jag hemma efter en produktiv dag med många olika sysslor.