Torsdag

Hitills har min torsdag varit effektiv. Gillar effektiva dagar. Började med att källsortera Alex källsortering - för att sedan ta hans råsaftcentrifug och hans rättika till min lägenhet. Tänkte att det kan vara bra att smöra lite. Därefter har jag letat dataset till uppsatsen, fyllt i min kalender, läst, ritat, bytt bakgrundbild på datorn. 
 
 
Sedan blev jag hungrig och råkade ha kvar lite dumplingsfyllning i kylen och råkade vara inspirerad av Mästerkocken, så jag gjorde dumplings och använde Alex rättika. Här kickade mina asiatiska gener in. 
 
 
Åt mina dumplings och satte en habanerobit i halsen. Herre min Gud. Har aldrig hostat och fräst så mycket i hela mitt liv. Helt fruktansvärt. När habaneron var i säkert förvar i magen och halsen inte längre höll på att frätas sönder åt jag upp min rättikssallad, oui oui så gott. 
 
 
Sedan råsaftcentrifugerade jag fram denna orangea skönhet som bestod av ingefära, morot och citron!
 
 
Nu dricker jag kaffe gjort på nymalda kaffebönor från min nya kaffekvarn och ska snart iväg i snön för att köpa cykeldelar. Därefter ska jag och Tamamtjejerna till Malmö för att mingla med Sydnytt! 
 
Woho, det var allt från min glam-torsdag. 

Tisdag

Nu är jag och min partner mitt uppe i uppsatsskrivande, som är så himla spännande och skumt. Är väldigt konstigt åter igen att styra över sina dagar helt själv nu i fem månader framåt. Men roligt. Tackar min ambitiösa partner för att vi faktiskt får någonting gjort. 
 
Igår blev jag inryckt till jobbet och fick hänga på banken i några timmar. Alltid lika trevligt. Spelade korpenfotboll på kvällen med Tamam Klubb, sååååå roooooliiiiigt att få spela lite fotboll igen. Märkte dock efter fem meter spurt att jag har noll kondition. Fast sedan så har mina fotbollstränare alltid påpekat att jag spelar på attityd och inte något annat, så mig gjorde det inget att jag hade behövt syrgas och rullstol efteråt. Jag gjorde vårt första mål!! Kändes som julafton 1998. Idag däremot kan jag knappt sitta på grund av mina otränade lår. 
 
Annars har jag beställt två nya böcker, en ny magiserie. Hihihihihih. Det ska vara som Harry Potter fast för lite äldre. Och med det menar jag ingen Harry Potter med handklovar eller fjäderprydda piskor som folk går och läser idag, utan en helt vanlig hederlig magiserie. The Magician heter första och jag hoppar runt i lägenheten av ivrighet att få läsa. Har bestämt sagt åt Alex att jag aldrig kommer växa ifrån magi och fantasy. Kommer alltid vara en elvaårig häxa som väntar på sitt första Hogwartsbrev. 
 
Nu har jag klämt ut mig allt jag har att säga.
Avslutar med en bild på mitt kvällsprojekt. Ett halvlångkok på högrev med enbär, svamp, lök och massa god buljong. 
 
 

familjen stendöv

HEJ FAMILJEN JAG MÅR BRA.
SKAFFA BÄTTRE INTERNET.
JAG ÅT PALSTERNACKA OCH SALLAD TILL MIDDAG.
JAG HAR STÄDAT LÄGENHETEN.
PAPPA, JAG GILLAR DITT SKÄGG!
CELINA, GILLAR DIN LUGG.
 
HEJDÅ.