oui.

Snart är vår 60-day challenge över. Av någon anledning så är det nu jag känner av yogan som mest. Är helt slut på i kroppen och mina muskler verkar ha tappat förmågan att fungera riktigt. Det blir skönt med en liten paus. Däremot så tänker vi fortsätta träna, dock kanske inte varje dag, men nu kan vi båda i framtiden träna unlimited i ett tag framöver! Wihooo. Jag har dessutom köpt ett par yogabyxor med galax-stjärn-universum-tryck på. Släng er i väggen mina Nike-shorts. 
 
Just nu är det tokvårigt och tokvarmt ute. Plockade blommor på vägen hem från skolan. Men de verkade inte tycka om att sitta i min kaffekopp för alla verkar ha dött redan. Annars så har jag så otroligt mycket fritid att jag blir galen. Det är nu jag inser hur mycket tid jag lade ner på Tamam. Jag smygsaknar det ju, men ska nog ta en liten minipaus till innan jag ger mig in i aktiviteter som volontär. Har suttit och läst en av mina bokreaböcker i två timmar utan att tänka på något annat än mat. Det var definitivt inte igår.
 
Och nu vet jag förresten att det inte bara är min familj som läser allt strunt jag skriver här på bloggen. Hej Alicia, Fanny, Bella.............med flera. 
 
FARFAR HAR DU HITTAT HIT ÄNNU?!!!!!! 
 
 
 

Godmorgon

I förrgår gick jag och lade mig kvart över åtta, i tron om att den var närmare tio. Men ack så skönt att gå och lägga sig tidigt. Livet var så mycket enklare som barn att sova vid åtta och sedan var det slutsnackat. Blev dock tokförklarad av Alex som kom in och undrade vad sjutton jag höll på med. 
 
Idag vaknade jag av att min porttelefon knastrar. Vilket den gör konstant nu för tiden. Så nu sitter jag här en timme innan jag ska till skolan och läser på DN om tio myter om invandring. Läs den! Så bra. Heja invandring! 
 
 
 
och nu ser jag att prislappen på min mugg fortfarande är kvar. Sånt jag aldrig hade upptäckt annars om jag inte varit uppe nu, tänkt att nu ska jag blogga och ta en bild när jag dricker te. Kära nån vilket random inlägg detta blev. 
 
I alla fall så har jag under veckan jobbat på banken en massa, vilket var kul! Jag fick ta min första egna kund och hjälpa till att byta en bankdosa. Så jag glänste. Ska även jobba där några veckor i sommar, vilket är kul kul kul kul. Idag ska jag gå på yoga i eftermiddag och därefter joina vår yoga-crew (som jag nu är med i, hihihi) och storstäda. 
 
Nu ska jag borsta tänderna. Adjö!

Böcker

Jag har den senaste tiden insett vikten av att ha en välfylld bokhylla. 
1. Det ser väldigt akademiskt och sofistikerat ut.
2. Det innebär förhoppningsvis några kunskaper rikare.
3. Böcker är fantastiskt.
4. Böcker luktar gott.
5. Jag gillar böcker.
6. Jag gillar att samla på saker. 
 
Så jag gick all in på bokrean (all in för att vara mig när det gäller icke-fantasy-böcker) och köpte en hög, som INTE är fantasy. Kan ni tänka er chocken min hjärna fick när den insåg att det förmodligen inte finns ett enda ord som vampyr eller magi (alright en av böckerna heter faktiskt Christmas Magic, men det är små julberättelser och har inget att göra med magi, tror jag), eller: she found him very interesting, not only his white skin but also his handsome face and his two pointy teeth, oh my god that must be Edward Cullen so from now on I must adore him and have a hybrid baby. 
 
Slutciterat från Cassandra Lindgrens tolkning av Twilight, som för övrigt är en väldigt bra serie. 
 
 
 
Återkommer med bokrecensioner om min själ lyckas suga i sig annat än fantasy.