Civilekonom

Examen, födelsedag och dop. Nu är jag snart vuxen. 23, vilken ålder! Master in Business and Economics! Gudmor! Det har varit en lovande vecka där familjen har varit på besök och jag haft en syster sovandes på golvet. Så otroligt trevligt och saknat. Har även varit på dop som gudmor och haft mitt blängande, men ack så söta gudbarn i famnen. 
 
 
 
 
På tisdag lägger vi fram vår 65 sidor långa uppsats: The impact of education on the relationship between economic integration and female labor market outcomes. Därefter, finito. 
 
 
 

Maj

Nu var det längesedan. Jag har hunnit med Lissabon, Lundakarneval och snart-klart-med-uppsatsen. 
 
Så här började Lissabon. Bra start. 
 
Blev lite sånt här. Den stora vita huddelen är mitt lår. Behövde en del sol. 
 
Var på sightseeing själv i två dagar medan mamma agera business woman på vårt femstjärniga hotel (fick gratis champagne första kvällen, win win!)
 
På jakt efter restaurang efter obligatorisk shopping. 
 
Mamma hittade en molekyl och där den kemisten inom henne blev glad. Jag var oförstående eftersom kemi är strunt. Tyckte bättre om Europas största akvarium som vi var på!
 
Har även varit på sminkkurs på Body Shop tillsammans med Malene. Så himla bra grej och sminket är ej testat på djur!
 
Eftersom jag har sådana typiska asiatögon så syns inte min ögonskugga, men den var grön och rosa. Så ballt. Trodde jag skulle grina när jag hörde vilka färger hon tänkte använda. Men det blev bra och jag kände mig lite som en glasspinne i efterhand. 
 
På måndag kommer familjen och på tisdag tar jag examen. På onsdag lämnar jag in uppsatsen, vilket är lite i fel ordning. Imorgon ska dock jag och mina ekonomisar på sittning nr.1 på Östgöta nation så att vi kan säga adjö till varandra under öl och tårar. På onsdagkväll ska vi på civilekonomsittning med 160 andra civilisar och där tänker jag endast säga adjö då sittningen är på Grand Hotel och jag knappast lär ha råd med förrätt. 
 
 
 

Hurra!

Hurra, i övermorgon åker jag till Lissabon med min asiatiska skapare, mamma! Det ska bli varmt och jag planerar in solbränna, portvin och en och annan kulturell upplevelse. Det sägs att Portugal är fenomenala på bakverk. 
 
En annan sak att hurra över är att jag vann över Alex i alfapet. Något som aldrig tidigare hänt i världshistorien.