Bonjour la Suéde

När jag tittar tillbaka på mitt senaste inlägg känns Paris så långt borta. Jag har nu varit i Sverige i drygt två veckor och livet börjar återgå till något icke-franskt. Det känns en aning konstigt. Någonstans inom mig vill en liten fransyska ut och vara bitchig på metron (som såklart inte finns), säga "bonjour" när jag kommer in i butiker, äta compte och gryère (jag nöjer mig med gréve), prata franska (jag pratar just nu med Siri i min iphone) och bara dricke konstigt kaffe och se exklusiva fransmän. 
 
Men jag är otroligt nöjd att vara i Sverige och jag vill nog väldigt gärna stanna kvar här istället för att återvända. Jag misstänker starkt att jag kommer få ett ögonblick av stor saknad och ångest. Men det är inte idag. Jag har varit i Lund i två veckor och pussat och kramat på Alexander och även firat tre år tillsammans, träffat fina vänner, blivit brun och svettats i solen vars närvaro inte syntes till i Paris. Nu är jag i Gävle med familjen för att äta deras mat och dra upp maskrosor på baksidan. Jag har fått säga hejdå till min fina, igen, då vi kommer vara i helt olika ändar av Sverige, samt världen i sommar. Jag hatar det av hela mitt hjärta. 
 
Nästa vecka flyttar jag in hos Lovisa och har min första BK-dag på fredag. Vi har en sommar av jobb, träning och mys framför oss. Min favoritkaka.