Paris

Först blev vårt flyg inställt. Sedan blev det ombokat till klockan 20:10. Vi kommer till Kastrup 18:00, måste stå i en kö för att fixa med nytt boarding pass, står i kön i onödan då det var för personer utan biljett, men eftersom ingen visste nåt bland personalen så spenderade vi 1,5 h där ändå. Får vårt boarding pass och går till vår gate. Kliver på planet 20:10, får vänta i evigheter tills vi lyfter och landar i världens tokigaste snöstorm i Paris på Charles de Gaulles. Landningsbanan och flygplansparkeringen måste plogas så vi får vänta i planet i 30 min innan vi får kliva ut 23:45. Får vänta på väskorna i 30 min då det är så mycket snö ute att bilarna knappt kan köra. Tänker ta tåget in intill Paris men då är det någon som glömt sin väska på perrongen och fransmännen tror det är en bomb, så alla tågen är inställda. Inser tillsammans med 500 andra människor att det bara finns ett sätt att ta sig från flygplatsen, taxi. Så vi står i taxikö i ungefär två timmar och anländer till la Cité 03:00. 
 
AHHHHHHHH. Men nu är vi här.
 
 
Har handlat en massa god mat och varit i China town och ätit dumplings och nudlar!
 
Försökte komma in på moderna muséet tillsammans med Giuli (en Dali-utställning) för andra gången, men trots att vi stod längst fram i kön så kom vi ingen vart. Vi gick och drack öl och mojitos istället och sedan gick vi på bio. Bio är för övrigt hälften så dyrt som i Sverige, helt galet! Jag valde (såklart) Disneys senaste - Le Monde Fantastique d'Oz. 
 
Imorgon ska vi på l'Orangerie och se impressionism-målningar, i folkmun heter det kladd, men jag har en pojkvän som på nåt vis tycker det är fint. 
1 Mamma:

skriven

Och många tror att det är så glamorös att flyga!

Kommentera här: