Promenad

Efter en förmiddag i International Business Ethics och en luddig hjärna senare åt jag min kalla matlåda i ett ensamt hörn och begav mig sedan upp till sjätte våningen för att plugga inför midterms. Där satt jag och såg Eiffeltornet i fjärran och kände hur otroligt himla tokvarmt det var ute genom det öppna fönstret. Så jag bestämde mig för att promenera de 8,3 km hem mellan östra och södra Paris. Det var 15 grader och sol. Åh jag kunde haft shorts!! Förlåt att jag babblar på om vädret men jag är helt lyrisk. 
 
 
Jag promenerade under Eiffeltornet och över Seine och jag promenerade på små och stora gator. Mitt i allt blev jag hungrig och vips så dyker ett av Paris 17464947 boulangerier upp framför näsan, så jag smiter in och köper en liten baguette. Så fortsätter jag att promenera tills jag promenerat 8 km och då fick det vara nog, och vips så dök le tram upp och jag åkte de sista 300 metrarna hem på 1 min.
 
 
 
 
Och när det är varmt och soligt i Paris mår jag så bra som jag bara kan må. Det här är min favoritstad och kan man vara kär i en stad så är jag definitivt kär just nu. 
 

Kommentera här: