Mon anniversaire

Joyeux anniversaire à moi! 
Har tillbringat min 22:a födelsedag på Champs Elysees i hällregn där jag köpt 750 gram chokladpraliner till min krävande familj hemma i Sverige. Har oavsiktligt ätit en macka med kyckling då jag faktiskt beställde med bacon. Uhhh ingen trevlig upptäckt då jag inte längre äter kyckling. Men jag fick smaka en mörk chokladpralin med karamellsmak i väntan på att min chokladask skulle plockas ihop, så jag överlevde. 
 
Igår åkte Lovisa hem efter fem dagar här i Paris. Vi var på Disneyland i söndags och skrek oss hesa i Space Mountain, som för övrigt är fenomenalt rolig med tre loopingar och kittlingar i magen stup i kvarten, allt dessutom i mörker. 
 
Den börjar med att man skjuts upp i en kanon, där tappade jag säkert halva min röstkapacitet.
 
Post-pic
 
 
Vi åt pizza en dag. 
 
Åkte till Sacre Coeur där de fruktansvärt jobbiga försäljarna hänger som försöker ta tag i ens arm för att tvinga på en ett fult armband. Jag blängde på en av dem som sedan skrek efter mig att jag var en kines. Vet inte riktigt vad han ville uppnå med det. 
 
Ikväll ska jag fira min födelsedag tillsammans med mina vänner här i Paris! 22 i Paris känns inte helt fel.
 
1 pappi:

skriven

souhait de joyeux anniversaire papa, agréable voyage de retour. n'oubliez pas la grosse boîte de chocolat pour moi!

2 Pappi:

skriven

n'oubliez pas la grosse boîte de chocolat pour moi!

3 JDogg:

skriven

Kommer att sakna din blogg och fina historier! Jag hade aldrig följt en blogg innan den här, men jag inser nu varför de är så värdefulla. Det kommer bli ledsen att inte längre ha Paris som en del av mitt liv genom dina ögon!

Kommentera här: