Yogadag nr10

Nu befinner jag mig på yogadag nr 10! Efter en vecka tänkte jag att: åh vad skönt, ingen träningsvärk, jag måste vara superfit sedan innan. Det fick jag ångra. Det börjar kännas i kroppen nu, den är inte van att svettas ut så mycket gifter, toxiner tjohej, eller att få organsystemen omknådade och välfungerande. Så min kropp känns en aning ur balans. Men det finns inga tvivel om att detta är roligt, skönt och fantastiskt för mitt välbefinnande, så jag tänker försöka fortsätta i 50 dagar till. Om 40 min är jag till och med på väg till mitt andra yogapass för dagen då jag går med min kära norska på Gerdahallen också. Se vilken yogainspirationskälla jag är! Det här är bra för min uthållighet också, jag som brukar tröttna på saker rätt fort. 
 
Efter yogis ska jag och Oskar ha fransk bokkväll med choklad och...scones. Inte så franskt, men ack så gott. Vi läser en flummig novel om en bibliotikarie som är totalkär i böcker, ordning och gillar att kika på unga män. Jag förstår kanske 70 procent och i de 70 procenten fattar jag att hon är riktigt knäpp, samt att det finns franska skämt jag inte ser. 
 
Jag och Mamma har dessutom bokat resa till Lissabon i maj! Eller jag följer med på hennes jobbresa och tänkte hänga på caféer med ett glas vin i solen medan hon stenhård förhandlar med portugiser. 
 
Nu ska jag ta och byta om och hälla i mig vatten för att inte skrumpna ihop. 
 
 

Kommentera här: