Torsdag

Hitills har min torsdag varit effektiv. Gillar effektiva dagar. Började med att källsortera Alex källsortering - för att sedan ta hans råsaftcentrifug och hans rättika till min lägenhet. Tänkte att det kan vara bra att smöra lite. Därefter har jag letat dataset till uppsatsen, fyllt i min kalender, läst, ritat, bytt bakgrundbild på datorn. 
 
 
Sedan blev jag hungrig och råkade ha kvar lite dumplingsfyllning i kylen och råkade vara inspirerad av Mästerkocken, så jag gjorde dumplings och använde Alex rättika. Här kickade mina asiatiska gener in. 
 
 
Åt mina dumplings och satte en habanerobit i halsen. Herre min Gud. Har aldrig hostat och fräst så mycket i hela mitt liv. Helt fruktansvärt. När habaneron var i säkert förvar i magen och halsen inte längre höll på att frätas sönder åt jag upp min rättikssallad, oui oui så gott. 
 
 
Sedan råsaftcentrifugerade jag fram denna orangea skönhet som bestod av ingefära, morot och citron!
 
 
Nu dricker jag kaffe gjort på nymalda kaffebönor från min nya kaffekvarn och ska snart iväg i snön för att köpa cykeldelar. Därefter ska jag och Tamamtjejerna till Malmö för att mingla med Sydnytt! 
 
Woho, det var allt från min glam-torsdag.