Tisdag

Nu är jag och min partner mitt uppe i uppsatsskrivande, som är så himla spännande och skumt. Är väldigt konstigt åter igen att styra över sina dagar helt själv nu i fem månader framåt. Men roligt. Tackar min ambitiösa partner för att vi faktiskt får någonting gjort. 
 
Igår blev jag inryckt till jobbet och fick hänga på banken i några timmar. Alltid lika trevligt. Spelade korpenfotboll på kvällen med Tamam Klubb, sååååå roooooliiiiigt att få spela lite fotboll igen. Märkte dock efter fem meter spurt att jag har noll kondition. Fast sedan så har mina fotbollstränare alltid påpekat att jag spelar på attityd och inte något annat, så mig gjorde det inget att jag hade behövt syrgas och rullstol efteråt. Jag gjorde vårt första mål!! Kändes som julafton 1998. Idag däremot kan jag knappt sitta på grund av mina otränade lår. 
 
Annars har jag beställt två nya böcker, en ny magiserie. Hihihihihih. Det ska vara som Harry Potter fast för lite äldre. Och med det menar jag ingen Harry Potter med handklovar eller fjäderprydda piskor som folk går och läser idag, utan en helt vanlig hederlig magiserie. The Magician heter första och jag hoppar runt i lägenheten av ivrighet att få läsa. Har bestämt sagt åt Alex att jag aldrig kommer växa ifrån magi och fantasy. Kommer alltid vara en elvaårig häxa som väntar på sitt första Hogwartsbrev. 
 
Nu har jag klämt ut mig allt jag har att säga.
Avslutar med en bild på mitt kvällsprojekt. Ett halvlångkok på högrev med enbär, svamp, lök och massa god buljong. 
 
 

Kommentera här: