oui.

Snart är vår 60-day challenge över. Av någon anledning så är det nu jag känner av yogan som mest. Är helt slut på i kroppen och mina muskler verkar ha tappat förmågan att fungera riktigt. Det blir skönt med en liten paus. Däremot så tänker vi fortsätta träna, dock kanske inte varje dag, men nu kan vi båda i framtiden träna unlimited i ett tag framöver! Wihooo. Jag har dessutom köpt ett par yogabyxor med galax-stjärn-universum-tryck på. Släng er i väggen mina Nike-shorts. 
 
Just nu är det tokvårigt och tokvarmt ute. Plockade blommor på vägen hem från skolan. Men de verkade inte tycka om att sitta i min kaffekopp för alla verkar ha dött redan. Annars så har jag så otroligt mycket fritid att jag blir galen. Det är nu jag inser hur mycket tid jag lade ner på Tamam. Jag smygsaknar det ju, men ska nog ta en liten minipaus till innan jag ger mig in i aktiviteter som volontär. Har suttit och läst en av mina bokreaböcker i två timmar utan att tänka på något annat än mat. Det var definitivt inte igår.
 
Och nu vet jag förresten att det inte bara är min familj som läser allt strunt jag skriver här på bloggen. Hej Alicia, Fanny, Bella.............med flera. 
 
FARFAR HAR DU HITTAT HIT ÄNNU?!!!!!!