Godmorgon

I förrgår gick jag och lade mig kvart över åtta, i tron om att den var närmare tio. Men ack så skönt att gå och lägga sig tidigt. Livet var så mycket enklare som barn att sova vid åtta och sedan var det slutsnackat. Blev dock tokförklarad av Alex som kom in och undrade vad sjutton jag höll på med. 
 
Idag vaknade jag av att min porttelefon knastrar. Vilket den gör konstant nu för tiden. Så nu sitter jag här en timme innan jag ska till skolan och läser på DN om tio myter om invandring. Läs den! Så bra. Heja invandring! 
 
 
 
och nu ser jag att prislappen på min mugg fortfarande är kvar. Sånt jag aldrig hade upptäckt annars om jag inte varit uppe nu, tänkt att nu ska jag blogga och ta en bild när jag dricker te. Kära nån vilket random inlägg detta blev. 
 
I alla fall så har jag under veckan jobbat på banken en massa, vilket var kul! Jag fick ta min första egna kund och hjälpa till att byta en bankdosa. Så jag glänste. Ska även jobba där några veckor i sommar, vilket är kul kul kul kul. Idag ska jag gå på yoga i eftermiddag och därefter joina vår yoga-crew (som jag nu är med i, hihihi) och storstäda. 
 
Nu ska jag borsta tänderna. Adjö!

Kommentera här: