September

Har mottagit klagomål på min inaktivitet här på bloggen och fått önskemål av en särskild pojkvän att jag bör lägga upp fler kärleksförklaringar. Till honom då. 
 
Kära vänner, trots att jag är en fulländad civilekonom (har dock inte tagit ut min examen än, fick ett påminnelsemail om detta idag) så ska jag läsa ännu ett år för att bli en ännu mer fulländad civilekonom med en extra masterutbildning. Därav min fortsatta vistelse i Lund. Jag jobbar tisdagseftermiddagar på banken, yogar och inväntar min lärling (Lovisa det är du), går till kyrkan på söndagar och handlar på Coop och Willys. Det är alltså inte så mycket som har hänt sedan sist. Jag har skaffat ny matta i vardagsrummet, pendlarkort till Malmö och 1 kg extravikt på grund av allt fika och lyxiga event i banken. Ja, det var skryt. 
 
Och så till sist, jag älskar min pojkvän. Han är mitt eviga ljus i mörkret och mitt livs stora kärlek. Han är knäpp och dansar lustigt, rimmar förskräckligt. Han är dessutom snaggad. Vilket kommer sig av att jag råkade använda fel sida på rakapparaten. En av anledningarna till att jag älskar honom är att det var jag som började gråta och han började skratta, åt mig. 
1 lovisa:

skriven

hörrö. när ska du skriva nåt nytt, va?

Kommentera här: